Navštíveno 3989x

Hoďte mi sem nějakou inspiraci. Pořád nad tím dumám. Po víkendu na tom začnu makat, tak ať to za to stojí. Přijde tam 16,5 cm.
Borin něco dělal pro Yawora...
osobně ja to dělal teď přes zimu... jako felicie to má totálně na pikaču pokud chceš ať to vypadá nějak hezky ! Hold je to tam blbě řešeno od přichycení tapecu až po ty kapsy plastové !
Máš pravdu, je to mizerný auto...
Tady asi nikdo neporadí, jak na to...:-)
Ještě jeden dotaz. Třeba tohle, jak je vyřešené přichycení ke dveřím? Ogigo "čudlama"??? To mi teda nepřipadá moc šťastné řešení.

24.02.2006, 23:35 |
mishan | Upraveno: 2006-02-24 23:35:41
já to udělal takhle

je som to mal takto a prichytené som to mal oryginal prichytkami + pod každým repro niaky šrob , na tie basky bola ešte mriežka.

2 raksop: Hezká práce... ale asi mají hodně malou montažní hloubku ty repro dole co ? Je tu super, ale funkčnost kapsy je pryč a tu ja potřeboval zachovat, protože nemám odkládací skříňku ... takže takové těšení jak máš dole nepřipadlo v úvahu
su tam Focal 165 V a tie mali montažnu hlbku tušim 70-75mm ? neni som si istý ale bolo to dosť ale vošli aj okno išlo dole :-)
raksop: hezká práce.
Montážní hloubka toho co tam přijde je min 78mm:-( Na kapsy klidně prdim, mám na bordel kastík.

25.02.2006, 18:14 |
Magic Koukni se na tappaja.com tam máš dobrou inspiraci

25.02.2006, 19:27 |
Borin tommas : Tohle je Práce Okushe...a to je mazec...já mám taky ve feldě 17ky a je to všechno přichycený origo úchytama a všecno je v pohodě :-))) Jestli chceš tak napiš Yaworovi ať ti pošle fotky co jsem mu dělal já :-)))

26.02.2006, 00:26 |
Ageon borin: to nie je práca Okusha, ale Elektróna
[ Link ]
2 Ageon: Prací Okusche Borin myslel můj příspěvek z 24/02/2006 22:16.

26.02.2006, 14:24 |
jarda tommas > něco tvořím, večer bude nový thread, snad se povede, třebas mrkni